Novi Postovi

 Str: 1 2 [3]
21
Kako pripremiti projekt da bude prihvatljiv/prijavljiv? / Pitanje
« Zadnji post od stjepan123 u Srpanj 08, 2016, 08:52:18 prijepodne »
Pozdrav,

Ja i moja familja već se 20 godina bavimo svinjama za prodaju na malo i za osobne potrebe. Imamo želje za kupiti i uzgojiti više svinja. Bi mi bili prihvatljiv za kakav poticaj od Europe?
22
Kako pripremiti projekt da bude prihvatljiv/prijavljiv? / Odg: Obrt
« Zadnji post od Projektni ured Grada Ivanca u Srpanj 06, 2016, 12:40:23 poslijepodne »
Poštovani,

u najavi je natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta E-Impuls. Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mala poduzeća (prema uredbi Europske komisije poduzeća s manje od 10 zaposlenih smatraju se mikro poduzećima, dok su ona s manje od 50 zaposlenih mala poduzeća). Intenzitet potpore po projektu je 65% ukupno prihvatljivih troškova za mala poduzeća, odnosno 85% za mikro poduzeća. Najmanji iznos potpore koji se može dodijeliti po projektu iznosi 30.000,00 kn. Otvaranje E-Impulsa očekuje se tijekom srpnja. Za sve dodatne informacije obratite se Projektom uredu Grada Ivanca. Ako želite, možemo se dogovoriti za individualni sastanak na kojem ćemo provjeriti mogućnosti za suradnju. Kontakti su dostupni na web stranicama Grada Ivanca.

Za praćenje svih informacija o natječajima iz nacionalnih i europskih fondova preporučamo stranicu www.strukturnifondovi.hr

S poštovanjem,

Projektni ured Grada Ivanca
23
Kako pripremiti projekt da bude prihvatljiv/prijavljiv? / Obrt
« Zadnji post od DavorG u Srpanj 06, 2016, 11:25:14 prijepodne »
Ima li trenutno otvoreni koji natječaj za nas male? Gdje se nalaze informacije o tim natječajima?? Hvala na odgovoru

24
Projektni ured Grada Ivanca / Svrha foruma
« Zadnji post od mkrobot u Lipanj 29, 2016, 10:20:30 prijepodne »
Svrha ovog foruma je biti mjesto podrške  za male i srednje poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, udruge i sve zainteresirane s ciljem   informiranja, pripreme i pisanja projekata i njihove kandidature prema EU fondovima, te rješavanje zahtjeva i teškoća s kojima se ivanečki poduzetnici, obrtnici, OPG- ovi i udruge susreću u svakodnevnom poslovanju na tržištu.
 Str: 1 2 [3]